Edyta Pazura ostatnio wzbudza wielkie zainteresowanie. Wszystko spowodowane jest zmianami w jej wyglądzie. Żona znanego aktora eksperymentuje z wyglądem, ubiera się odważniej i przyciąga uwagę coraz większej liczby osób.

Jeden z tabloidów odważył się oskarżyć ją o operacje plastyczne. To przelało szalę goryczy. Edyta zdenerwowała się na tyle, że postanowiła wydać oświadczenie na facebooku, w którym informuje, że owe informacje nie są prawdą oraz że podjęła odpowiednie kroki prawne w stosunku do tabloidu.

Przeczytajcie treść:

Oświadczenie

W związku z ciągle pojawiającymi się w prasie nieprawdziwymi informacjami dotyczącymi moich rzekomych operacji plastycznych, oświadczam, że zostały już podjęte odpowiednie kroki prawne w związku z naruszeniem dóbr osobistych. Dnia 26 listopada 2014 roku odbyła się pierwsza sprawa przeciwko gazecie Super Ekpress właśnie w tej kwestii.

Bardzo proszę wszystkie odpowiedzialne media o nie rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, które wyłącznie obrażają i naruszają moje poczucie godności. Wobec tych, dla których ważniejsze jest zarabianie kosztem przyzwoitości i rozsiewanie nieprawdziwych informacji kosztem szacunku do innych podejmę wszelkie kroki prawne dla uzyskania przeprosin.

Co więcej pragnę nadmienić, iż w związku z publikacją w gazecie Super Ekpress prywatnych zdjęć z naszej posiadłości na Mazurach, sąd zastosował w stosunku do wyżej wymienionej gazety roczne zabezpiecznie w postaci zakazu publikacji tych informacji oraz materiałów na nasz temat. Sprawa także w toku.

Edyta Pazura

Zdjecia: screen z facebook’a/Edyta Pazura